Bijverwarming kopen

Er gaat niets boven een warme ruimte als het buiten guur en koud is. Voor elk type binnenruimte biedt Binky Tools verschillende soorten bijverwarming (kachels) aan. Ideaal voor als u een ruimte onvoldoende op temperatuur kunt houden. Het type kachel dat u nodig hebt is afhankelijk van de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen en welk verwarmingseffect u ermee wilt bereiken.

Ventilatorkachels
De ventilatorkachel is bijzonder geschikt om snel lucht te verwarmen en kan overal neergezet worden. Het levert meestal wel wat ruis op, waardoor het minder geschikt is voor langdurig gebruik. De ventilatorkachels worden geleverd met een koude lucht stand, zodat u in de warme zomermaanden ook optimaal profijt heeft van deze ventilator! Verder is standaard aanwezig een traploze thermostaat, een vorstbeveiligingsstand, een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging.

Keramische kachels
Het verbruik van de kachel hangt natuurlijk af van het vermogen (wattage). De keramische kachels zijn voorzien van keramische verwarmingselementen waardoor ze niet alleen zuinig zijn, maar tegelijkertijd ook zeer krachtig werken. Het belangrijkste voordeel is echter dat deze kachels op een lage temperatuur kunnen werken waardoor ze niet alleen energiezuinig zijn, maar ook veiliger! Dit maakt het bijzonder geschikt voor ruimtes waar kinderen verblijven. De stralingswarmte voelt bovendien bijzonder prettig aan. Keramische kachels zijn compact en voorzien van een thermostaat, oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging. Door de koude-lucht ventilator heeft u ook in de warme zomermaanden optimaal profijt van deze kachel. Kortom twee oplossingen, geleverd in één kachel!

Badkamerkachels
Bij badkamerkachels kunt u kiezen uit verschillende soorten. U kunt kiezen voor een ventilator of een straalkachel. De ventilatorkachel is bijzonder geschikt om snel lucht te verwarmen, maar het levert meestal wel wat ruis op. De ventilatorkachels worden geleverd met een koude lucht stand, die je kunt gebruiken om de badkamer droog te blazen.
Een straalkachel straalt juiste een directe en prettige warmte uit in de directe omgeving van de kachel, waardoor het zeer geschikt is voor kleinere ruimtes. Straalkachels worden opgehangen, zijn spatwaterdicht en zijn altijd voorzien van een oververhittingsbeveiliging.

Sfeerhaarden voor sfeervolle warmte in uw woonkamer
Als u een gemakkelijke en sfeervolle oplossing wilt voor extra warmte kiest u voor een sfeerhaard!
Voor het plaatsen van sfeerhaarden zijn geen extra bouw aanpassingen nodig zoals bijvoorbeeld een rookkanaal. De sfeerhaarden zijn voorzien van wandmontage zodat ze eenvoudig plaatsbaar zijn.
En niet onbelangrijk: De sfeerhaard maakt de woonkamer heel wat gezelliger door het vuur wat duidelijk zichtbaar is, maar dan zonder de rommel van een open haard.
Kortom, warmte, gezelligheid en onderhoudsvriendelijk, dat is wat u met een sfeerhaard in huis haalt.

Bio-ethanol haarden
Als u een gemakkelijke en sfeervolle oplossing wilt voor extra warmte die ook rekening houdt met het milieu kiest u voor een Bio-ethanol haard! Deze haarden bieden een sfeervolle oplossing, die gemakkelijk en veilig te plaatsen is. Voor het plaatsen zijn geen extra bouw aanpassingen nodig, zoals bijvoorbeeld een rookkanaal. Ze zijn voorzien van wandmontage zodat ze eenvoudig plaatsbaar zijn, maar ze kunnen ook op de vloer geplaatst worden.
Deze sfeerhaarden branden op bio-ethanol (bron is biologisch!) en zijn daarmee schoner dan hout en olie. In de ruimtes waarin de haarden geplaatst worden moet er wel enige mogelijkheid tot ventileren zijn, maar het levert dan ook flink wat warmte op. De haarden worden geleverd met een regelbare brander.

Petroleumkachels
De petroleumkachel verbruikt geen energie om voor te verwarmen en is direct klaar voor gebruik. Door de aanwezigheid van een temperatuursensor wordt de ruimte verwarmd tot de vooraf ingestelde temperatuur. De vlam kan heel laag gezet worden en is daarmee gericht inzetbaar. De meeste petroleumkachels zijn voorzien van een CO2 beveiliging, oververhittingsbeveiliging, anti-schok-beveiliging en omvalbeveiliging.

Convectors / oliegevulde radiatoren
Voor grotere ruimtes die langduriger verwarmd moeten worden is de convectorkachel (met olie gevulde radiotoren) aan te bevelen. Het kost meer tijd voordat het gewenste effect bereikt wordt, maar ze zijn dan ook veel krachtiger en het werkt vrijwel geluidloos. Dat maakt deze kachels ook bijzonder geschikt voor gebruik op slaapkamers en in werk- en studieruimtes.
De verwarming geeft een zeer prettig aanvoelende stralingswarmte. Bovendien worden er geen stofdeeltjes verbrandt waardoor het beter is voor de luchtwegen.

Professionele ventilatorkachels
De professionele ventilatorkachel is bijzonder geschikt om snel lucht te verwarmen en kan overal neergezet worden. Denk bijvoorbeeld aan uw schuur of garagebox. Deze ventilator kan ook koude lucht blazen als het warmte-element is uitgeschakeld. In de warme zomermaanden heeft u dan ook optimaal profijt van deze ventilator!

Heeft u nog vragen?
Mailt u dan naar info@binkytools.nl

Morgen in huis; als u vandaag bestelt

Bijna alle producten worden uit voorraad geleverd

Veilig betalen met iDEAL via uw bank

  • ABN AMRO
  • ASN Bank
  • Friesland Bank
  • ING Bank
  • Rabobank
  • SNS Bank
  • Triodos
  • van Lanschot

Verzendkosten via PostNL

  • 6.75 tot 50.-
  • 4.75 boven 50.-
Vraagt u maar; service en advies

Als servicegerichte gereedschapspecialist voorzien wij u graag van advies bij de keuze van uw product

Stuur ons direct een e-mail