Online Gereedschap Kopen

Op zoek naar het grootste assortiment gereedschap? Binky Tools beschikt over een zeer groot aanbod gereedschap: van boormachines tot heteluchtpistolen en van gazonmaaiers tot bladruimers. Sinds kort hebben wij zelfs verwarmingsinstallaties in ons assortiment. Al het gereedschap wordt geleverd uit eigen voorraad en wordt direct verzonden zodra de betaling binnen is. Hierdoor kan Binky Tools uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen bij u af laten leveren. Binky Tools is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Bosch, Skil en Einhell.

U vraagt zich wellicht af wat de voordelen zijn van online gereedschap kopen. Het grootste voordeel van online een gereedschap kopen, is dat de prijs lager ligt dan in een winkel, omdat er geen huur hoeft te worden betaald voor een winkelpand. Dit betekent echter niet dat u bij onze webshop minder service krijgt dan bij een ‘offline’ gereedschapswinkel. Aangezien wij jarenlange ervaring hebben in de (offline) gereedschappenhandel, kunnen wij elke vraag die u heeft beantwoorden. Als u ons een e-mail stuurt met uw vraag, zullen wij zo spoedig mogelijk u van een passend antwoord voorzien.

Dankzij de mogelijkheid om via iDEAL te betalen, is het volkomen veilig om bij Binky Tools gereedschap te kopen. Ook de verzending van de goederen laten wij via een vertrouwde partij lopen, namelijk PostNL. De prijs die het verzenden kost betaalt zich ruimschoots terug in snelheid en betrouwbaarheid! Aangezien wij beschikken over een grote voorraad, worden de door uw bestelde gereedschappen binnen twee werkdagen bij u bezorgd.

Omdat wij ons volledig op service richten, noemen wij ons het liefst geen webshop, maar servicegerichte gereedschapspecialist! Kortom, Binky Tools is úw online gereedschapswinkel.

Ons assortiment gereedschap:

1. Accuschroevendraaiers
Voor montage van zelfbouwmeubels, het schroeven van technische apparaten en modelbouw verkoopt Binky Tools de accuschroevendraaiers. We leveren van de gerenommeerde merken Skil, Bosch en Einhell. Waarom met meer gewicht werken dan nodig is? Als u kiest voor een machine uitgerust met een lithium-Ion-accu, beschikt u over volledige power, maar is toch handzaam en licht.

IXO van Bosch : licht en compact
De nieuwe IXO van Bosch heeft een nieuw elegant en ergonomisch design. Ze zijn handzaam, licht, snoerloos, snel en ook sterk. We hebben het hier over de nieuwe generatie accuschroevendraaiers uitgerust met de nieuwe lithium-Ion-technologie en daardoor praktisch altijd te gebruiken. Met meer dan acht miljoen verkochte exemplaren sinds 2003 is de IXO de beste vriend in ieder huishouden! Uiteraard is er een bitset bijgeleverd en kunt u na aankoop direct aan de slag.

2. Accuschroefboormachines
Accuschroefboormachines zijn lichte en krachtige machines om te boren en te schroeven. Naast de boorstand beschikken een aantal modellen tot wel 25 verschillende draaimomenten. Vooral de dubbeltoerige machines zijn geschikt voor krachtig schroeven met een hoog draaimoment. Het wisselen tussen het boor- en schroefmoment is heel eenvoudig. De accuschroefboormachines worden geleverd met Lithium-Ion-technologie en een enkele machine nog met de Nikkel-Cadmium-technologie.

De voordelen van de Lithium-Ion-technologie
Accumachines zijn bijna altijd leeg juist op het moment als u ze nodig hebt. Maar dit is verleden tijd met de nieuwe machines die uitgerust zijn met Lithium-Ion-technologie. Deze nieuwe accu’s gaan zesmaal langer mee dan de gebruikelijke NICd accu’s. Na gebruik kunt u ze zonder enig bezwaar weer op het laadstation plaatsen of ze nu vol of halfleeg zijn. Dankzij deze nieuwe technologie is de machine altijd gereed voor gebruik. Memoryeffect en zelfontlading komen bij deze accu’s niet voor. De oplaadtijd van deze accu’s is ook nog eens veel korter, waardoor u meer profijt hebt van de machine tijdens de klus.

Power4All van Bosch (18 volt) staat garant voor flexibiliteit
“Power4All” is het accusysteem met Lithium-Ion-technologie voor een volledige Bosch-toestelfamilie in huis en tuin! Hoog vermogen met één unieke krachtige 18 volt accu, passend voor alle accumachines van het nieuwe systeem. U bent flexibel en het bespaart u geld, omdat u niet voor elk apparaat een aparte accu meer nodig hebt.

Voltage en capaciteit
Volt is de spanningsbron (accu) die een elektrische spanning levert. Hoe hoger het voltage van de machine, hoe zwaarder de klus mag zijn zonder dat je de machine overbelast. De capaciteit van accu’s wordt uitgedrukt in Ah (Ampere per uur). De combinatie van de spanning en de capaciteit (Ah) bepaalt de uiteindelijke kracht van de accu.

Lichte klussen: 7,2 volt , 10,8 volt tot 12 volt
• Montage van zelfbouwmeubels
• Schroeven van technische apparaten
Montage van een tuinhek

Middelzware tot zware klussen: 12 volt tot 14,4 volt
• Vastschroeven van vlonderplanken
• Wandinstallaties van lampen en rekken
• Installatie van keukenkasten

Zeer zware klussen: 14,4 volt tot 18 volt
• Bouw van een carport
• Terrasoverkapping met houten balken
• Bouw van een tuinhuis

3. Accu 3-in-1 allrounders
De compacte 3-in-1-alrounders zijn echte krachtpatsers! Het zijn zeer krachtige multifunctionele machines voor snoerloos klopboren, boren en schroeven in elke ondergrond – zelfs in beton. Ze beschikken over een hoog vermogen voor veeleisende klussen. De accessoires zijn eenvoudig te verwisselen en dankzij de lithium-ion-technologie is de machine ook altijd klaar voor gebruik. Voor de doe het zelver kan dit als vervanging dienen van de accuboor en een boorhamer.

4. Schuurmachines
Voor elke klus zijn er verschillende soorten schuurmachines. Voor specifiek gebruik zijn de volgende modellen leverbaar:

Vlakschuurmachines
De vlakschuurmachine zorgt snel voor het fijnste schuurwerk op vlakke delen. Het rechthoekige schuurplateau maakt een zeer hoge afname mogelijk. De motor reduceert trillingen tot een minimum. Daarnaast biedt Bosch een innovatief microfiltersysteem, waarmee het stof kan worden opgezogen tijdens het schuren.

Excentrische schuurmachines
Met deze schuurmachine schuur je vooral snel door zijn excentrische beweging. Het is een krachtige machine voor alle oppervlakken. Hij schuurt heel fijn met een hoge afname. De nieuwe generatie is handzaam en licht. Bij deze machine biedt Bosch een innovatief microfiltersysteem, waarmee het stof kan worden opgezogen tijdens het schuren. Met de Paper Assistant is het wisselen van schuurpapier makkelijker dan ooit tevoren.

Deltaschuurmachines
Deze schuurmachine wordt ook wel driehoekschuurmachine genoemd en werkt hetzelfde als een vlakschuurmachine. De deltaschuurmachine is de specialist om kleine en moeilijk te bereiken hoeken en randen te schuren en is daarmee een aanvulling naast de vlakschuurmachines. Het zorgt voor een sterke afname op kleine vlakken en is daarmee de hulp voor alles wat tot nu toe om moeizaam handwerk vroeg.

Multischuurmachines
De Multischuurmachines zijn echte allrounders en daarmee ideaal voor veelzijdig gebruik. Deze machine werkt met verschillende opzetstukken. Voor elke toepassingseis is een ander opzetstuk beschikbaar. Dit type heeft vaak een vlakschuur-, excentrische en deltaschuurmogelijkheid.

Bandschuurmachines
De bandschuurmachine is de perfecte krachtpatser voor alle zware schuurwerkzaamheden. Het biedt een hoge afname op grote vlakken. Als de machine is uitgerust met een tweede handgreep, is de machine altijd controleerbaar, ook onder lastige omstandigheden. Met het automatische bandsysteem wordt de band bij het schuren veilig op zijn plek gehouden.

5. Boorhamers
De boorhamers gaan door waar de klopboormachine moet afhaken. De boorhamers hebben 2 specialiteiten, namelijk kracht en techniek. Ze boren in metselwerk, alle steensoorten en beton.
Sommige modellen kunnen ook gebruikt worden voor het verwijderen van oude tegels uit de badkamer. Deze modellen kappen kabelsleuven en zijn ook behulpzaam in lichte hakwerkzaamheden. Voor de zeer zware klussen zijn er de zwaardere boorhamers die gebruikt worden voor zeer zware weerstanden en renovatiewerk.

6. Boormachines / Klopboormachines
De klopboormachine boort eenvoudig door steen, omdat naast het ronddraaien van de boor, de boor ook pulseert. Voor het boren in beton verwijzen wij u graag naar de boorhamers in ons assortiment.
De snelheid van een boormachine is regelbaar. U kunt één of meerdere standen selecteren. Ook de snelheid is variabel in te stellen door middel van het ver of minder ver indrukken van een knop. U boort dus altijd afgestemd op het materiaal en u kunt gecontroleerd schroeven.
Doordat er ook accessoires beschikbaar die niet alleen geschikt zijn voor boren, maar ook voor frezen en mengen, bent u met deze boormachines uitstekend toegerust voor de meest uiteenlopende klussen.

7. Decoupeerzagen
Simpel , exact en zonder trillingen zagen. Dat kan nu met de huidige serie decoupeerzagen. Met de juiste zaag in uw hand zaagt u enge bochten en gebogen lijnen exact en eenvoudig. Het vermogen kan worden gedoseerd en machine ligt perfect in uw hand.
Het wisselen van zaagbladen is eenvoudig door een systeem waardoor je moeiteloos en snel kunt wisselen zonder hulpgereedschap.

8. Meetgereedschap
Meten kun je doen in het klein, maar ook in het groot. Voor elke afstand bieden wij het juiste meetgereedschap aan. Van rolmaat tot laserafstandmeters, van detectoren tot lijnlasers. Voor specifiek gebruik bieden wij dit aan onder de volgende categorieën:

Detectoren
U detecteert wat u niet ziet. Als u wilt boren in de muur is het handig om te weten wat er in die muur verborgen zit. Met de handige digitale detectoren kunt u ijzerhoudende metalen, spanning voerende leidingen, houten balken en niet ijzerhoudende metalen detecteren. U kunt met een gerust hart aan de slag!

Lijnlasers
Onze echte huisvriend onder de meetgereedschappen is de laserwaterpas. Deze past gemakkelijk in uw broekzak en heeft een reikwijdte tot 5 meter. De oude waterpas kunt u dus mooi thuis laten.
De tegellaser helpt u eenvoudig een stuk te betegelen door twee goed zichtbare laserlijnen. Met een praktische wandhouder kan dankzij de libellen snel en precies worden uitgelijnd. Hierdoor kunt u uw tegels razendsnel en heel exact plaatsen.
Met de kruislijnlasers kunt u overal een rechte hoek krijgen, ook in moeilijke situaties! Alles wordt betrouwbaar in 1 lijn uitgebeeld. De slimmere lasertoestellen nivelleren zichzelf. En voor een stabiele stand onder alle omstandigheden zijn er ook kruislijnlasers met statieven leverbaar.

Laserafstandmeters
De laserafstandmeters zijn bedoeld voor meetresultaten over grotere afstanden. Met laserpunt en richthulpmiddel neemt u uw doel in het vizier en het resultaat verschijnt in het display. Er zijn twee meetmethodes: de ultrasone meting en de lasermeting. De lasermeting is de meest precieze met een meetnauwkeurigheid van ±2mm, onafhankelijk van de afstand.

9. Zaagmachines en reciprozaag
De alleszager is de allrounder onder de zaagmachines. U zaagt snel en krachtig door verschillende materialen heen. Met een variabele gasgeeffunctie kun je je snelheid aanpassen aan het materiaal. En uiteraard is er voor de verschillende materiaalsoorten een ander zaagblad beschikbaar. Of u wilt zagen in de tuin of bij de verbouwing, de alleszaag is uw maatje met alles wat in tweeën gezaagd moet worden.
De Reciprozaag maakt flexibel in de hoek zagen mogelijk. Voor deze machine heeft u de keuze uit veel zaagbladen voor allerlei soorten materialen onder andere steen, metaal en kunststoffen. Voor het zagen van bomen is de kettingzaag geschikt. Binky Tools biedt die aan onder de categorie Tuingereedschap .
De handcirkelzaagmachines zijn licht en compact. Met een geleider kunt u op een perfecte manier lange rechte stukken zagen (voornamelijk voor hout). U kunt zo op elke plek alles onder controle brengen. Deze machines liggen goed in de hand en u kunt er op een zeer veilige manier mee werken. Bij de machines wordt standaard een zaagblad bijgeleverd.

10. Tafel- en verstekzagen
U kunt bij Binky Tools in deze groep kiezen uit diverse zaagmachines. Zaagmachines bieden een ideale combinatie tussen exact zagen en snel resultaat. De bediening is praktisch en comfortabel. Voor middelzware klussen tot zware klussen gebruikt u compacte machines voor mobiel gebruik.
Als u hout precies op maat wilt afkorten en als u wilt zagen met verstek-of hellingshoek, dan bent u bij de Kap- en verstekzaag op het juiste adres. Voor planken, plinten, latten, smalle wandpanelen en kanthouten met kleinere doorstede is de kap- en verstekzaag geschikt. Als u materiaal met grotere doorsneden ter hand wil nemen, zoals brede kanthouten en parketdelen, raden wij u de kap- en verstekzaag met trekfunctie aan. Deze is uitgerust met een stabiele dubbele trekrichting en vergroot zo het werkbereik van het zaagblad.
Voor grotere werkstukken waaraan de hoogste eisen worden gesteld is de Tafelcirkelzaag en zaagtafel geschikt. U kunt hiermee uiterst precies schulpen, afkorten en verstekzagen. Het is ook bijzonder geschikt voor het op maat zagen van platen en als trekzaag voor seriezagen in panelen. De machines zijn uitgerust met een overzichtelijk bedieningsfront en kan gemakkelijk uitgebreid worden aan elke kant van de tafel.

12. Bovenfrezen
De bovenfrees is zeer geschikt voor het exact frezen van groeven, randen en profielen. Ook het frezen van slobgaten en kopieerfrezen behoort tot de mogelijkheden van deze frees. U kunt hierbij denken aan creatieve decoratiewerkzaamheden en het frezen van verbindingen bij de meubelbouw. Voor een goed afgewerkt resultaat is het toerental van belang. Afhankelijk van het materiaal wat je gebruikt geldt dat het toerental voor zachtere materialen hoger is dan voor harde materialen. Kortom, de bovenfrees is een veelzijdige machine met heel veel mogelijkheden.

13. Multifunctioneel gereedschap
Multifunctioneel gereedschap zijn de echte winnaars op het gebied van veelzijdigheid. Zagen is mogelijk met heel veel verschillende soorten zaagbladen. Op lastige plekken zagen geen probleem! Ook frezen en doorslijpen behoort tot de mogelijkheden van deze alleskunner.
Daarnaast fungeert het ook een soort deltaschuurmachine. Hiermee kun je niet alleen hout en oude lak wegschuren, maar ook grof aanpaswerk uitvoeren. Door het aanschaffen van schraap- en snij-opzetstukken bent u uitstekend uitgerust voor alles wat moet worden weggeschrapt of weggesneden.

15. Fijnspuitsystemen
Schilderen deden we gisteren, vandaag spuit u de verf met het fijnspuitsysteem! Voor gelijkmatige verdeling, zonder spatten en zonder druipers. Met het fijnspuitsysteem gaat u voor optimaal resultaat. Door de hoge trefzekerheid hoeft u niet alles af te plakken en werkt u dus een stuk sneller. De machine is geschikt voor alle soorten lakken voor binnen en buiten, radiatorlak en lazuurverf. Ook voor ander gebruik is deze machine zeer geschikt, bijvoorbeeld behangafweekmiddelen en onkruidbestrijdingsmiddelen.
Bosch levert de machines met het innovatieve spraycontrol en met het SDS-systeem, voor het snel wisselen van kleur en eenvoudige reiniging.

16. Alleszuigers
Vloeistoffen opzuigen? Dit is geen enkel probleem voor de alleszuiger. Ook voor stofvrij schuren, boren, frezen of zagen is deze alleszuiger het geschikte apparaat voor de doe-het-zelver. Goed rijdende wieltjes, grote inhoud en klikvergrendeling van de slang bieden optimale werkomstandigheden. En heel praktisch: bij de Bosch alleszuiger kunt u zelfs de robuuste textielfilter laten zitten en de zuiger is uitgerust met de Automatische afstand bediening. Met de aan/uit-schakelaar van je aangesloten gereedschap wordt de alleszuiger in- of uitgeschakeld. Kortom met de alleszuiger zuigt u alles op en laat u de werkruimte netjes en opgeruimd achter.

17. Haakse slijpmachines
Met de slijptol of haakse slijpmachine kunt u niet alleen tegels en stenen doorzagen, maar ook staal doorslijpen, ontroesten en randen afbramen. Ook is het mogelijk om een diamantschijf te plaatsen voor het zagen van bijvoorbeeld tegels. U bent voor alle situaties dus uitstekend uitgerust met de haakse slijpmachine. Er zijn drie maten haakse slijpmachines die herkenbaar zijn aan de schijfmaat. De grotere schijven zijn geschikt voor bijvoorbeeld het afslijpen van massieve dubbele T-balken of het snijden van wapeningsijzer en staalplaten. Deze grotere versies beschikken vanzelfsprekend ook over een groter vermogen. Een schijfdiameter van 115 of 125 mm is bruikbaar voor het doorslijpen lichte metalen, het borstelen en afbramen en het snijden van vloertegels. De kleinere slijpmachines zijn in uiteenlopende vermogens te koop. Voor uw eigen veiligheid gebruikt u vanzelfsprekend een veiligheidsset.

18. Schaafmachines
Snel, precies en efficiënt, zo laat zich de huidige generatie schaafmachines omschrijven. Ze verwijderen een laagje hout met een mes dat snel ronddraait. Er ontstaan geen houtkrullen, omdat het hout versplintert wordt. Met deze machine kan veel hout tegelijkertijd verwijderd worden en u bent ook minder afhankelijk van de nerfrichting in het hout. Door de bedieningsknop kunt u de machine stabiel geleiden en traploos verstellen. Zo kunt u zelf de snelheid kunt bepalen. Bosch levert de schaafmachine met het gepatenteerde Woodrazor-messysteem. Dit maakt het mogelijk om zonder spierkracht licht te schaven. Ook het verwisselen van de messen is heel makkelijk en de kwaliteit van het oppervlak is perfect.

19. Heteluchtpistolen
Ideaal voor het verwijderen van stickers, het verwijderen van lak, pijpen buigen, sloten ontdooien, kunststof lassen en metalen solderen, het waxen en ontwaxen van ski’s, het desinfecteren van dierenkooien, het aansteken van de barbecue en nog veel meer. Kortom, de heteluchtpistool is alles wat u nodig heeft voor wel heel veel verschillende werkzaamheden. Hoe hoger het vermogen, hoe meer hitte geproduceerd kan worden. Er zijn verscheidene standen voor temperatuur die gekozen kan worden afhankelijk van het werkstuk. De temperatuur is traploos instelbaar

20. Nietmachines/tackers
Een nietmachine gebruikt u voor snel en eenvoudig nieten en spijkeren van diverse materialen. U kunt bijvoorbeeld de bekleding van uw meubels er weer goed vast mee zetten. Met de ‘Slagkrachtcontrole’ kunt u makkelijk en gecontroleerd werken en het verhindert een ongewilde slagbediening.

Morgen in huis; als u vandaag bestelt

Bijna alle producten worden uit voorraad geleverd

Veilig betalen met iDEAL via uw bank

  • ABN AMRO
  • ASN Bank
  • Friesland Bank
  • ING Bank
  • Rabobank
  • SNS Bank
  • Triodos
  • van Lanschot

Verzendkosten via PostNL

  • 6.75 tot 50.-
  • 4.75 boven 50.-
Vraagt u maar; service en advies

Als servicegerichte gereedschapspecialist voorzien wij u graag van advies bij de keuze van uw product

Stuur ons direct een e-mail