Tuingereedschap kopen

Bent u op zoek naar tuingereedschap? Net zoals andere soorten gereedschap, beschikt Binky Tools ook over een groot assortiment tuingereedschap. Denk hierbij aan gazonmaaiers, hogedrukreinigers, electrische scharen en maaiers. Ook al het tuingereedschap wordt geleverd uit eigen voorraad en wordt meteen verzonden zodra de betaling binnen is. Hierdoor kan Binky Tools uw order binnen 24 uur bij u af laten leveren. Binky Tools is dealer van het tuingereedschap van o.a. Bosch en Skil.

U vraagt zich wellicht af wat de voordelen zijn van online tuingereedschap kopen. Het grootste voordeel van online tuingereedschap kopen, is dat de prijs vaak stukken lager ligt dan in een winkel, omdat er geen huur hoeft te worden betaald voor een winkelpand. Dit betekent echter niet dat u bij onze webshop minder service krijgt dan bij een ‘offline’ gereedschapswinkel. Aangezien wij jarenlange ervaring hebben in de (offline) gereedschappenhandel, kunnen wij elke vraag die u heeft beantwoorden. Als u ons een e-mail stuurt met uw vraag, zullen wij zo spoedig mogelijk u van een passend antwoord voorzien.

Dankzij de mogelijkheid om via iDEAL te betalen, is het volkomen veilig om bij Binky Tools gereedschap te kopen. Ook de verzending van de goederen laten wij via een vertrouwde partij lopen, namelijk PostNL. De prijs die het verzenden kost betaalt zich ruimschoots terug in snelheid en betrouwbaarheid! Aangezien wij beschikken over een grote voorraad, worden de door uw bestelde gereedschappen binnen twee werkdagen bij u bezorgd.

Omdat wij ons volledig op service richten, noemen wij ons het liefst geen webshop, maar servicegerichte tuingereedschapspecialist! Kortom, Binky Tools is úw online tuingereedschapswinkel.

Bijvoorbeeld: Universeelsnijders
Nog scherper snijden met de nieuwe accu-universeelsnijder! Ideaal om alles los te snijden wat niet meer met de schaar gedaan kan worden. Bamboe of golfplastic, het maakt niet uit. In de tuin kunt u ook prima uit de voeten: Alles gelijk maken gaat gemakkelijk en het snijdt ook uw tuinafval zodanig klein dat er zoveel als mogelijk in de container past.
Kortom, het is een machine die veelzijdig in het huishouden te gebruiken is. Binky Tools levert de XEO van Bosch. Dit biedt het voordeel dat de accu voorzien is van de Lithium-Ion-technologie, waardoor de snijder altijd klaar staat voor gebruik! Eenmaal in huis, zal hij snel een onmisbaar apparaat blijkten te zijn.

Ons assortiment tuingereedschap:

Gazonmaaiers
U bezit een tuin met een gazon. Nu nog een geschikte maaier! Het type wat u nodig hebt is afhankelijk van de omvang van het gazon en het gebruik ervan.

Handmaaier
De klassieke handmaaier is geschikt voor het onderhoud van een kleine oppervlakte. U krijgt een precies gemaaid en gezond gazon met een maaihoogte van 15 tot 43 mm. De handmaaier is eenvoudig in het gebruik en gemakkelijk op te bergen.
Cirkelmaaiers
Als uw gazon heerlijk door kinderen gebruikt wordt en u tijd wilt om lekker te ontspannen, dan wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan het onderhoud ervan. In dat geval kiest u voor een cirkelmaaier. Deze maaiers maaien moeiteloos alle soorten gras, zelfs als het gras te lang is. De cirkelmaaiers van Bosch worden geleverd met een ergonomisch greepdesign voor eenvoudige bediening.
De gras-opvangbak zorgt ervoor dat je het gazon schoon achterlaat. Daardoor heb je minder werk en het is makkelijk te legen. De maaiers zijn licht en compact, maar daarbij is er niet bezuinigd op de Powerdrive motor.
De Bosch Rotak 32 is een gazonmaaier die helemaal tot aan de rand kan maaien. Het is het kleinste model wat Bosch in deze serie levert. Met deze maaier kunt u uw gazon wel aan!
Met de Bosch Rotak 43 en de Rotak 37 haalt u en krachtiger maaier in huis. Met een hoge treksterkte kan zelfs gras tot 30 cm gemaaid worden.
Als u last heeft van de stroomkabels is het ook mogelijk om te kiezen voor de Rotak 34 Li-lon Accu cirkelmaaier. U heeft dan volledige vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt.

Hakselaars
Vlijmscherpe machines voor een uitstekend hakselvermogen! Wij bieden ideale hakselaars aan voor uw tuin dankzij hun lichtgewicht design, comfortabele bediening en handige wieltjes. De hakselaar verwerkt moeiteloos tuinafval zoals takken, snoeihout en struiken, waarvan ook waardevolle compost kan worden gemaakt. Met een snelle vultrechter en aanduwstok is het eenvoudig vullen met een snelle materiaaldoorvoer. Bovendien is er voldoende vermogen om takken met een diameter tot 38/40 mm fijn te hakselen.

Trimmers / Graskantmaaiers
Nadat het gras gemaaid is moeten de moeilijk bereikbare gedeelten van het gazon nog bijgewerkt worden. Een paar kleine hoekjes kunnen nog wel met een grasschaar gedaan worden. Maar voor strakke gazonranden is de gazontrimmer een onmisbare aanvulling. Afhankelijk van het gewenste gebruiksgemak en de oppervlakte van het gazon maakt u een keuze uit de verschillende modellen. Hoe groter de oppervlakte, hoe groter de snijbreedte moet zijn. Als u kiest voor trimmers met snoer, kiest u voor kracht en snijdiameters tot 30 cm. Snoerloze trimmers bieden u meer bewegingsvrijheid en doordat ze licht zijn in gewicht kunt u eenvoudig grote afstanden afleggen.

Gras / Buxusscharen
De huidige generatie buxusscharen zijn klein en krachtig. Deze scharen zijn bedoeld voor de vormgeving van dat kleine stukje gras waar u net niet bij kunt of voor die buxusboompjes achter in uw tuin. Ze zijn altijd klaar voor gebruik door de Lithium-Ion accu technologie. De uitstekende ergonomie zorgt ervoor dat ze klein, licht en compact zijn. U heeft daardoor volledige controle over uw struiken en jonge heggen. Kortom: Deze accubuxusscharen staan garant voor een perfect resultaat en zijn ook nog eens eenvoudig op te bergen.

Heggenscharen
Het snoeien van struiken, kleine heggen en gazonranden is nog nooit zo comfortabel geweest als met de heggenscharen uit ons assortiment. U heeft volledige controle door het lichte gewicht van de schaar om uw heg precies in de gewenste vorm te snoeien. Als u kiest voor een machine met accu werkt u onafhankelijk van stopcontacten. Eventuele extra meegeleverde extra bladen zijn gemakkelijk te verwisselen zonder extra gereedschap en vette handen. Op deze manier wordt het modeleren van uw tuin een leuk en gemakkelijk klusje.

Hogedrukreinigers
Voor het reinigen van tuintegels, tuinmeubels, fietsen, bromfietsen en auto’s koopt u een hogedrukreiniger. Deze machines reinigen oppervlakken door er met grote kracht water op te spuiten. Het gaat sneller en gemakkelijker dan met de tuinslang en het verbruikt per uur ook nog eens minder water. Ieder model heeft een groot aantal verschillende functies en ze verschillen onderling ook wat betreft motorcapaciteit en maximale waterdruk. De werkdruk wordt aangegeven in bar. Hoe hoger het aantal bar, hoe harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Het vermogen van de hogedrukreiniger is hierbij ook van belang: hoe hoger wattage, hoe meer kracht u heeft. Uw keuze voor het type machine is dus afhankelijk van de soort reinigingstaken die u wilt uitvoeren en hoe vaak u het apparaat denkt te gebruiken.

Tuinzagen / Kettingzagen
Een tuinzaag snoeit tot 60 mm dikke takken en is handig voor een groot aantal tuinklussen, zoals het verzagen van droog en nat tuinhout. Kettingzagen worden gebruikt bij boomonderhoud. Bij het kiezen van de juiste machine moet gelet worden op de benodigde zaagdikte en de gebruiksfrequentie. De machines zijn krachtig en zeer gebruiksvriendelijk. Door het ergonomische design garandeert u een makkelijke bediening, met een comfortabele greep in zowel horizontale als verticale positie. De ketting stopt direct wanneer de schakelaar wordt losgelaten of bij terugslag. Bij de zaagmachines adviseren wij u om veilig te werken met een veiligheidsset.

Bladruimers / Bladblazers
Met de multifunctionele bladblazers blaast u de bladeren snel en zonder enige moeite in een hoek. Met een simpele handeling zet u de knop om van blazen naar zuigen en kunnen de bladeren ook opgezogen worden. Met de ingebouwde verhakselaar functie kunt u de opgezogen blaadjes en takjes versnipperen voordat ze in de opvangzak belanden. De omvang van het tuinafval wordt op deze manier tot wel tien maal verkleint. Het afval kunt u natuurlijk voor de compostbak gebruiken. In een oogopslag ziet uw tuin er weer keurig uit.

Weedbusters / Onkruidborstels
Met weedbusters kunt u paden, opritten en terrassen onkruidvrij houden. Voor veel mensen is dit een vervelend karweitje wat nu eenmaal gedaan moet worden, maar waarbij je knieën en rug signalen afgeven die niet altijd even leuk zijn. Dit kunt u veranderen met de aanschaf van een Weedbuster, een zogenaamde elektrische onkruidborstel. Dit is een handige machine die het hardnekkigste onkruid tussen tegels en stenen moeiteloos verwijdert. U kunt rechtop staan, terwijl de machine het werk overneemt. Het resulteert in een schoon pad op milieuvriendelijke wijze verkregen! Met uitschuifbare handgrepen kunt u de meest comfortabele werkpositie kiezen. Bovendien is de machine licht in gewicht. Kortom, waarom nog langer wachten?

Verticuteermachines
Als er mos in uw gazon staat wordt het tijd voor een behandeling met de verticuteermachine. Deze machine verwijderd mos uit uw gazon door ronddraaiende tanden. Ook worden er ventilatiegaten in uw gazon gemaakt waardoor lucht, licht en water toegang heeft tot de grond. Allemaal onmisbare factoren voor een mooi groen en strak gazon.
De verticuteermachines hebben een (grote) opvangbak , zodat u een langere tijd door kunt gaan. Extra voordeel is dat ze klein opgeborgen kunnen worden dankzij klapbare grepen en een opklapbare opvangbak .

Heeft u nog vragen?
Mailt u dan even naar info@binkytools.nl

Morgen in huis; als u vandaag bestelt

Bijna alle producten worden uit voorraad geleverd

Veilig betalen met iDEAL via uw bank

  • ABN AMRO
  • ASN Bank
  • Friesland Bank
  • ING Bank
  • Rabobank
  • SNS Bank
  • Triodos
  • van Lanschot

Verzendkosten via PostNL

  • 6.75 tot 50.-
  • 4.75 boven 50.-
Vraagt u maar; service en advies

Als servicegerichte gereedschapspecialist voorzien wij u graag van advies bij de keuze van uw product

Stuur ons direct een e-mail